Samen het beste uit je werknemers halen

Centrum voor Bedrijfsgezondheid

Arbodiensten voor balans tussen mens, organisatie en prestatie

Dit doen we door te zorgen dat je werknemers goed in hun vel zitten en door te zorgen dat jouw risico’s gedekt zijn. Zo kunnen jullie beide je vol inzetten waar het om gaat: met plezier je werk doen.
 • Eerlijke en duidelijke adviezen
 • Redeneren vanuit mogelijkheden
 • Dichtbij met korte lijnen
 • Resultaat en oplossingsgericht

Centrum voor bedrijfsgezondheid

Centrum Voor Bedrijfsgezondheid is een arbodienst verlenende organisatie gericht op duurzame inzetbaarheid die werkgevers ondersteunt en begeleidt bij de verbetering van de arbeidsomstandigheden.

CVB adviseert de ondernemer inzake verzuim en duurzame inzetbaarheid en zij houdt de regie en verantwoordelijkheid voor het verzuim en de gezondheid van zijn/haar medewerkers.

Wij zijn de deskundige partner die de werkgever en leidinggevende ondersteunt bij deze begeleiding. Wij leveren de mogelijkheden, ook aan de werknemer, waardoor bedrijven en werknemers vitaal en gezond blijven en/of worden.

Medewerkers en samenwerkende partners van CVB hebben ruime ervaring met MKB-werkgevers en met vrijwel alle branches en sectoren. Wij hebben specialisten in huis inzake MKB-branches, zorg, sport, overheid, onderwijs en maakindustrie.

Overstappen?

Overweeg je om van Arbodienst te veranderen? Dan nodigen wij je van harte uit voor een vrijblijvend gesprek. Zo krijg je een goed beeld van onze dienstverlening en wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen.

  CVB Gezondheid Diagnose Stellen

  CVB is gericht op duurzame inzetbaarheid die werkgevers ondersteunt en begeleidt bij de verbetering van de arbeidsomstandigheden, o.a. met preventieve trajecten ter voorkoming van het (ziekte)verzuim en als verzuim zich voordoet met een directe aanpak. Bekijk hiernaast onze diensten:

  Onze diensten

  CVB Gezondheid Diagnose Stellen

  CVB is gericht op duurzame inzetbaarheid die werkgevers ondersteunt en begeleidt bij de verbetering van de arbeidsomstandigheden, o.a. met preventieve trajecten ter voorkoming van het (ziekte)verzuim en als verzuim zich voordoet met een directe aanpak. Bekijk hieronder onze diensten:

  pro-actief gezondheidsbeleid

  Vitale medewerkers

  structureel meer grip op personeelsverzuim

  Scroll naar boven